lauantai 2. tammikuuta 2016

Vuosi 2016 alkaa

Niin on Joulu mennyt ja vuosikin vaihtunut. Vuodenvaihde alkoi pikkupakkasilla ja nyt 2.1 on pakkasta kivat -15 astetta. Jo oli aikakin ilmojen muuttua talvisiksi. Luonnossa huomaa sen hiljaisuutena, ei edes linnut sirkuta.
Päivä on todella lyhyt. Kello on nyt 14.30 ja aurinko laskee. Kuvissa kellon ollessa 12, aurinko oli just noussut.
























Talvisia peltoaukioita. Lunta on vähän vuodenaikaan nähden.

Värisävyt ulkona oli kauniit. Kaikki varjot niin sinisiä ja peltojen lumipeitteen läpi pilkistävät kuihtuneet heinät värjäytyivät kullan hehkuun auringon noustessa.




























Varjot on pitkiä ...kuvassa olen minä.





















































Tuosta kuvasta voi erottaa vanhan kivijalan. Puhton talon on seissyt nurkikkain meidän talon kanssa vielä 80 luvun alussa, kunnes se purettiin pois.
























Kiva kun aurinko edes pilkistää, olihan viime kesä niin sateinen, Jos niitä toiveita vois toivoa tulevalle vuodelle, niin yksi olisi: lämmin ensi kesä. Kiitos!
Tässä samalla kiitän lukijoitani. On hienoa huomata kuinka tieto kulkee nopeasti ympäri maailman ja työssäni tulee vastaan asiakkaita , jotka lukevat ja katselevat ottamiani kuvia. Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevättä odotellessa

 Pakkaset jatkuu ja luntakin on satanut maan peitoksi. Saapa nähdä kuinka puutarhakasvien käy näin epävakaissa sääolosuhteissa. Onneksi kukk...